Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: NAB 2013
Došel jsem ke stejnému závěru, takže diskutuji už jen tam, kde se "ještě vůbec měří" .-) . Vyrostl a žil jsem naštěstí převážně v době, kdy lidé na prosté upozornění o možnosti nějaké slevy reagovali jednoduše poděkováním. Starý dobrý časy, kdy holt ještě nebylo virtuálno a mladý lidi měli přece jen k něčemu respekt.
Dnešní volnost (to není svoboda) je smutná. Mámě je 70let a pomáhala nějaké starší paní, když do nich vrazili dva mladí školáci. Na napomenutí (paní byla po úraze o berlích a oni do nich opravdu vrazili přímo, jako by tam vůbec ty dvě starší paní nebyly) reagovali tím, že jí z několika centimetrů řekl do obličeje - umři! Na tohle si prostě nezvyknu nikdy a být poblíž, tak už jsem odstíhanej, protože bych po něm teda rukou máchnul.
Fak volnost (to není chyba), doba naprosto na h...o, bude podle mě ještě hůř.
Pavle, já jsem to zahlédl (diskusní přestřelku), ale moc na tvfreaky(cz-sk) už nechodím, takže jen letmo. Svůj názor si sepsal pěkně, s drtivou většinou souhlasím.
Já jsem své zkušenosti s těmito portály shrnul do svého osobního motta "nevadí mi opačný názor, vadí mi hloupý názor".
Před několika lety to byla slušné fóra, ale poslední dobou jde o žumpy, kde se většinou hledí více na osobní zájmy než na pravidla a zásadu "stejný metr pro všechny".
Nejlepším lékem je tam nechodit přispívat. Pokud si neváží dlouhodobých přispěvatelů, kteří přinášejí informace, recenze, poznatky atd. tak si sami své návštěvníky podle toho vyprofilují...
Různých fór na obdobná témata je tolik, že si člověk může vybírat a není potřeba se ohýbat ke každému nahnilému ovoci .-)
Appalacio - tak už s tebou soupeřím v kvalitě blogů, o NAB 2013 a debatách je to k přečtení zde - http://www.videoproduce.cz/vase_nazory.htm . Myslím, že to mluví samo za sebe.
Kluk je opravdu šikovnej, skvělý nápady, byť třeba ten matte box se dá řešit na běžné kameře se sluneční clonou "hranatého typu" ještě jednodušeji, ale chápu, že designované řešení je v dnešní době u DSLR třeba. Líbí se mi to, je to opravdu nápaditý přístup, díky za odkaz.
Doporučuji dokoukat to video celé. Ten člověk má opravdu talent. Už jsme od něj pár věcí viděl. Fakt dobré nápady.