Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: JVC MG130 záznam
Vďaka, zdá sa, že som Vás aj pobavil. Všetko robím cez program Cinema ne atď. V kamere zostal záznam. Z CD, ktoré bolo priložené som nainštaloval, tam boli 3 programy. Po nainštalovaní mi PC vyplo a reštartovalo, čo bolo na dobrej ceste. Používal som potom aj príručku v NJ, krok za krokom som šiel až som dosiahol načitávanie dát do PC od 0% - 100% otvoril som Backup everio (myslím ,že tak) a tam boli moje záznami s koncovkou.MOD. A pred sahovaním sa ma to opýtalo, či to uloži do Backup Everio a dal som OK. 2. krát sa ma to už nepýtalo, len napísalo NO FILE a ešte niečo dlhšie za tým. S tými dvoma programamy neviem ani na čo sú, môžte mi poradi, budem len rád. Budem rád za každú radu a pomoc. Vďaka
Re: JVC MG130 záznam
Matvej, ptáte se na věci, které přece lze snadno vyzkoušet; a přitom si přejmenováním nepoškodíte nic: vrácení stavu zpět nemůže být žádný problém. Editační SW Vám přece nabízí, co vyrenderuje a jak bude výsledek kompatibilní. Uzavření disku podmiňují snad všechny přehrávače, aby to fungovalo. Pokud koncovka .MOD vyvolává takový úlek, že mažete soubor, pak doporučuji panáka před zapnutím počítače :-D. Napište ještě, jaký editační SW používáte a zda jste nestáhnul video z HDD kamery pryč, že Vám nešlo znovu stáhnout na Harddisk PC..