Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Z MV750i do P-VS10
Díky, podařilo se hravě. Pinnacle na mě mluví česky, manuál je anglicky, pro začátečníka je to rébus.
Při grabování do PC v softu pinaccle musíte odklepnout \"nastavení\" a určit z čeho nahráváte (DV camcord). zároveň doporočuji zjistit rychlost Vašich disků- tantéž. Při spuštění Studia se většinou zapojí jako zdroj soft z Win.
Kabel jsem dostala s kartou a strkám ho v pc do dírky IEEE 1394. Kameru si v počítači najdu a můžu si záznam na obrazovce přehrát. Když mám otevřenej pinnacle a spojím kameru s počítačem, naskočí mi okýnko, kde se nabízí na prvním místě nahrání záznamu. To odkliknu, pak v pinnaclu zvolím nahrávat a nenahraje se mi nic, prázdnej soubor, přestože kamera běží. Pouštím ji ve stejném režimu jako když přehrávám třeba do televize, jestli v tom není chyba. Díky každopádně za odpověď, už si trochu zoufám.
Předpokládejme, že máte DV-kabel z Fire-Wire výstupu do patřičné zdířky PC (na desce či PCI-řadiči). Kameru spouštíte přímo tlačítkem \"Spustit záznam\" v softwaru? Jaký převodník máte na mysli? V kontrolním okně SW se nic při natahování na HDD nezobrazuje? Popište více...