Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Připojení MVX330i k PC
Měl jsem stejný problém a byl to bohužel odpálený vstup DV. Navíc, nejen na kameře, ale i na řadiči základní desky. No,stálo to u Sonyklinik na Antonínské asi 5000,-Kč za opravu kamery a starší řadič firewire ze šuflíku. Při pátrání po příčinné souvislosti jsem vytipoval nový modul TV karty v PC a televizní anténu s dálkovým napájením anténního zesilovače (možná rozdílné \"země\"). člověk se pořád učí, ale další experimenty už nechci financovat a tak jsem zamontoval do TV vstupu externí odělovací prvky a pro jistotu teď už nikdy nezapojuji do PC současně anténu a kameru.
To jsem ráda,že se nezlobíte.Já už jsem z toho úplně zblblá.Pořád jsem tu četla USB a DV a prostě jsem to pomotala.Jinak Vás chápu,že jste se zlobil,protože jak jsem to napsala já,tak je tam těch odpovědí hodně.Jen budu doufat,že se na Vaše stránky nemrkne manžel-zas bych byla za tu hloupou :-) Kameru máme v záruce,tak aspoň doufám,že to bude záruční oprava.Jinak jsme s kamerou spokojený-poradil jste dobře.Příště až budeme chtít něco vědět,tak to raději nechám na manželovi.....
Tak to se naopak omlouvám já, soudil jsem podle zadání. Váš problém může být bohužel v tzv. odpálené DV-zdířce a řešením - dá-li se posoudit z Vašich vět - asi bude jen návštěva servisu. Ale třeba někoho napadne i jednodušší věc. Takže za sebe prosím \"do smrti dobrý\", ale z původního dotazu nešly dodatečně sdělené skutečnosti poznat... :-)
Omlouvám se-asi jsem napsala špatně ty kabely.Já nevím jak se jmenují,ale dřív když jsme kameru připojili k počítači,tak nám šlo video stáhnout a teď prostě vůbec nereaguje.Ani když kameru připojíme k DVD recordéru,tak se nic neděje.Fotky přes ten druhý kabel nám jdou vkládat bez problémů.Jen jsem chtěla vědět jestli může být kamera rozbitá,když to teď nejde.Jestli se to někomu taky nestalo.Diskuse tady pročítám,ale na nic takového jsem nenarazila.Taky díky Vám jsme si tu kameru u nás v obchodě koupili.Tak se nezlobte.
Protože na toto téma jsou tu často stejné nové dotazy, je zjevné, že lidi prostě nejsou ochotni číst ani diskuse, ani návody k použití. Nebudu klást otázku, kdo Vám stroj prodal, ale svou odpovědí (bohužel...) ve výsledku tomu (asi) ctěnému odbornému E-shitu pomohu: plnou kvalitu videa stahuje DV-kabel IEEE1394, na fotky a streaming může být USB. Např. můj DVD-rekordér ani žádný USB nemá...