Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: jak pripojit canon mvx 300 pres
Diky,proverim vse vyse uvedene.Nyni mam ale vycitky,ze jsem vlezl Radkovi do dotazu a poprosil bych,zda by bylo mozno se vratit k jeho problemu.
doporucuju zkontrolovat jestli jsou piny firewire konektoru v jedne rade a netrci do prostoru, kolegyne z prace mela smulu prave na kabel s vadnym konektorem ktery zasunutim do kamery deformoval kontakty v kamere a tim padem spojeni vubec nefungovalo
spravne by to melo vypadat nejak takhle
Zdravím, mám také MVX330i asi 3/4roku. Do svého staršího PC jsem vložil kartu s 1394 a Xpéčka si ji samy našly po zapnutí PC. Mám tam mimochodem to dvojkový vylepšení XP. Pinnacle mám 9.4 a když zapojím kameru na šňůru, při zapnutým PC, a zapnu kameru, tak se mi objeví nabídka jestli chci spustit Pinnacle nebo ne. Mám ten nejlevnější kabel kterej jsem sehnal - tuším taky necelý dvě stovky. Někdy se připojení nezdaří na poprvé a to pak pomůže při zapnutém PC vypnout kameru a znovu zapnout. A když ani to ne tak při zapnutém PC a vypnuté kameře vytáhnout kabel a znovu zapojit. Základ je ale aby PC rozpoznal zapnutou připojenou kameru i bez spuštěného Pinnaclu (na liště se objeví taková malá kamerka), jinak je někde zrada. Rozhodně nejsou problémy kvůli lacinému kabelu - mě to jede. Dražší kabel má díky lepší izolaci a pozlacenejm koncovkám kvalitnější přenos dat bez možného rušení. Doporučuji aktualizovat operační systém, aktualizovat pinnacle - i desítka má už nějaké aktualizace (www.exac.cz) a pak to zkusit znovu. Hodně štěstí!!!
Taky ahoj.Ja ti sice neporadim,ale mohu se pripojit.Mam obdobny problem a jsem rad,ze se nekdo dotazal i mymi usty.Jiz tyden lovim informace a asi [urcite]spatne,protoze jsem z toho cim dal tim mene moudrejsi.Zasveceni pisi,ze nema cenu vracet se stale ke stejnemu [3mesice zpet jsem radu nenasel]a jsem naprosty laik.Mam kameru MVX330 a k PC ji pomoci ieee1394 nepripojim.Zjistil jsem,ze existuje kabel ieee1394 za 170,-ale take za 1700,-.Je v tom krome ceny i jiny rozdil,kdyz se to jmenuje stejne?V PC jsem aktivoval vstup 1394 a pise pripojeno rychlosti 400,ale kameru pipnutim neohlasi jako nalezeny HW.Mam kabel za 170,-.Vyresi to ten drazsi kabel?Nainstaloval jsem i WinDV a nic.Pro nekoho to bude trivialni dotaz,ale prosim o shovivavost a dekuji za ztraceny cas odpovedi.