INSTAX se těší vzrůstající oblibě především NADŠENÉHO MLÁDÍ. Vůči ekonomické logice to není úplně pochopitelné, ale mrkněme na téma podrobněji...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Re: JVC GR-D220 nebo Canon MVX250i
Děkuji za bleskovou odpověď. Asi jsem měl svůj požadavek více upřesnit, ale fotografování na videokamerách mě nezajímá, nebo mám dobrý digitál. foák. Pro mě je nejdůležitější snadné ovládání a pěkný obraz. Canon většina recenzí i lidí na diskuzních fórech chválí a na JVC jsem četl dobrou recenzi v časopisu videodomácíkino, kde sice byl model 230(jako model 220+vstupy), který se zatím u nás neprodává. Proto mě ten poměr cena/výkon zajímá právě u těchto dvou typů, případně ještě bych do výběru zařadil Canon MVX200.
Re: JVC GR-D220 nebo Canon MVX250i
Poradit jo, ale bez záruky: Canon MVX250i bude o něco lépe fotit (ale bez vestavěného blesku) a má výrazně větší ZOOM (a další finesy), zatímco JVC D220 (český WEB)nebude asi správnou volbou oproti - zatím - u nás aktuální D200 (viz naše trvající akce): ta má nejen výklopný hledáček, ale především vestavěný blesk právě pro foto-režim. Pokud budete soudit podle poměru cena/výkon, mohla by vyhrát právě JVC D200. Pokud si dobře pamatuji stav našeho skladu, měli bychom mít D200 v počtu minimálně 6-ti kusů (ozvěte se)...