Naše čerstvé recenze jsou protkávány pověstnou Červenou nití smutku. A čiší z nich i nostalgický povzdech nad soumrakem VIDEOKAMER. Ale protože nohavice se nemají vyhrnovat, když brod je ještě daleko, neházíme pomyslnou flintu do žita...
Minská 37, Brno 616 00
Tel.: 541 218 591 a 601 331 994
E-mail: info@videokamery.cz
Po - Pá: 10:00-17:00
Re: Panasonic GS250EG
já to tu nenašel, myslim nabídku vašeho obchodu, mě nenapadlo že se to tu řeší po mailu, sakra, už jsem jí sehnal jinde ale je dost velká, tu kameru docela zvětšuje, jinak dík za recenzi akorát nevim jestli můžu souhlasit s tím filmováním za zhoršených podmínek, moje stará digital 8 si s tmou poradila líp i když to bylo hodně zrnitý, no třeba je to otázka nastavení. ještě by to chtělo externí mikrofon ale to jak se píše v recenzi bude asi problém
Sakra, chlape, to jste si vážně nevšiml, že tento WEB patří kamenné speciálce prodeje videokamer a příslušenství? Naše firma Videokamery CZ samozřejmě má SKLADEM všechny tři běžné kapacity DU07, DU14 i DU21. Takže přejděte do našeho mejla a zkuste se domluvit... :-)
please help, nemůžu sehnat náhradní,silnější baterku do nvgs250, to jí nemaj nikde v čechách? prej dodání až 10/8 :-(
hm, jsem si myslel neco podobnyho, u digital8 jsem zacal na kazetach digital asi za 250kc a presel pres HI8 kazety az k HG a nevidel jsem zadny rozdil v kvalite.
Můj soukromý názor je, že je to jedno. Stejně žádnou kazetu nenahrávám 1000x, ale jenom 1x, takže případná diskuse ohledně kvality pásky je pro mě irelevantní, zvláš, když nemám jistotu, zdali výrobce uvedený na kazetě ja také výrobcem pásky. A jestli nahrát video na JVC za 77 Kč, nebo na Sony či Panasonic za 250 Kč - volba je jasná.
jelikoz mi nikdo neporadil tak jsem si ji koupil a vyzkousim si ji sam, jen netusim jaky kazety, je to jedno jestli za 120 nebo 250kč?